آمادگی برای آزمایشات انعقادی

آمادگی برای آزمایشات انعقادی

آزمایشات انعقاد خون به منظور ارزیابی سامانه انعقادی بدن و وقتی که خون به صورت غیرطبیعی در معرض هوا قرار می‌گیرد، انجام می‌شود. این آزمایشات معمولاً در موارد زیر انجام می‌شوند:

1. قبل از عمل جراحی: برای ارزیابی توانایی خون برای ایجاد انعقاد و جلوگیری از خونریزی زمان عمل جراحی، آزمایشات انعقاد خون انجام می‌شوند.

2. در بیماری‌های خونی: برخی از بیماری‌ها مانند هموفیلی و برخی از اختلالات انعقادی می‌توانند منجر به ایجاد خونریزی غیرطبیعی یا تشکیل لخته‌های خونی ناپایدار شوند. آزمایشات انعقاد خون در این موارد برای تشخیص این بیماری‌ها و نظارت بر درمان آن‌ها استفاده می‌شوند.

3. مصرف داروها: برخی از داروها می‌توانند تأثیری بر روی سامانه انعقادی خون داشته باشند. برای نظارت بر تأثیر این داروها و ارزیابی احتمال خونریزی یا لخته‌زدگی، آزمایشات انعقاد خون ممکن است انجام شود.

4. ارزیابی اختلالات ژنتیکی: برخی از اختلالات ژنتیکی می‌توانند باعث ایجاد اختلالات در سامانه انعقادی خون شوند. آزمایشات انعقاد خون در این موارد به عنوان بخشی از تشخیص بیماری استفاده می‌شوند.

5. ارزیابی عوامل خطر: در برخی موارد ممکن است پزشک بخواهد عوامل خطر برای ایجاد خونریزی یا لخته‌زدگ

ی را ارزیابی کند. آزمایشات انعقاد خون در این موارد می‌توانند اطلاعاتی در مورد وضعیت انعقادی بدن فراهم کنند.

متخصصین آزمایشگاه پزشکی به عنوان متخصصان مسئول بررسی این آزمایشات، میزان زمانی مورد نیاز برای انجام آزمون و همچنین تفسیر نتایج به شما اطلاع خواهند داد. در صورتی که نیاز به آزمایشات انعقاد خون دارید، پزشک معالج شما می‌تواند شما را به یک آزمایشگاه مناسب ارجاع دهد.

 

آمادگی برای آزمایشات انعقادی

a.      مصرف بروکلی و کلم  بعلت محتوی ویتامین K  اثر ضد انعقادی  وارفارین را کاهش میدهند. و نباید مصرف شوند.  اسفناج – ائوکادو و کاهو- سویا- گزنه –ماستهای پروبیوتیک –پوست خیار نیز غنی از ویتامین K هستند.

b.      مصرف داروهای غیر استروئیدی ضد التهاب (اسپرین- ایپوبروفن- ایندومتاسین ) از 7 الی 10 روز قبل باید قطع شود.

c.      جینگوبیلو اثرات ضد انعقادی را می افزاید.جینسینگ اثر وارفارین را کم میکند.

d.     چای سبز اثرات وارفارین را کم می کند.

e.      سیر و زنجبیل و گریپ فروت – انبه- زردچوبه و پیاز اثرات ضدانعقادی را افزایش میدهند.

نظرات

هیچ موردی یافت نشد

نظر خود را بنویسید

شما می توانید دیدگاه خود را در این بخش با ما در میان بگذارید.

footer footer

آزمایشگاه پاتوبیولوژی مهر

این آزمایشگاه در سال ۱۳۷۰ بعنوان اولین آزمایشگاه تشخیص طبی در مسجد سلیمان توسط خانم دکتر حشمت عصاره افتتاح شد و در سال ۱۳۸۶ دکتر نسرین صمدی دارای بورد تخصصی پاتولوژی از دانشگاه تهران مدیریت آنرا به عهده گرفتند . مسئول فنی آن ا کنون سرکار خانم دکتر وداد میباشند. این آزمایشگاه دارای پرسنل دقیق و کارکشته میباشد. که در بخشهای پذیرش - نمونه گیری - مشاوره - تفکیک و جداسازی - هماتولوژی- سرولوژی و ایمونولوژی - هورمون - بیوشیمی- میکروبشناسی و ادرار و انگل - انالیز اسپرم- پاتولوژی / سیتولوژی و ملکلولی و PCR مشغول به فعالیت می باشند. سوپروایزر این آزمایشگاه آقای فرشاد فرج اللهی با سالها سابقه سوپروایزری بیمارستان هستند. تجهیزات آزمایشگاه مرتب در حال بروز شدن است و از تجهیزات معتبر و جدید استفاده می نماید. با بروز پاندمی کرونا در سال98 بخش ملکولی با بهترین امکانات روز دنیا راه اندازی شد و نمونه گیری آن چه در منزل و چه با سیستم استاندارد در آزمایشگاه راه اندازی شد. از سال 1400 بخش پاتولوژِی این آزمایشگاه پروسس کردن کامل نمونه ها رو در محل ازمایشگاه به منظور تسریع در پاسخ دهی بیماران تحت عمل جراحی برای اولین بار درمسجد سلیمان راه اندازی کرد. کنترل کیفی آزمایشات با امکانات موجود در حد اعلی تحت نظارت مسیول فنی انجام .این آزمایشگاه امکان نمونه گیری در منزل را نیز دارا میباشد.

بخش هایی از سایت

ارتباط با ما

آزمایشگاه پاتوبیولوژی مهر