تست های غربالگری دوران بارداری

تست های غربالگری دوران بارداری

در دوران بارداری، تست‌های غربالگری جهت پیدا کردن مشکلات پزشکی در مادر و جنین صورت می‌گیرد. این تست‌ها به سادگی، سرعت و ایمنی انجام آنها بستگی دارد. برخی از مهمترین تست‌های غربالگری دوران بارداری عبارتند از:

  1. تست ادرار: تست ادرار جهت یافتن نشانگرهایی از جمله پروتئین، قند، و گلوکز در ادرار استفاده می‌شود که ممکن است علائمی از دیابت و یا عفونت دارای مخاطره باشد.

  2. سونوگرافی: سونوگرافی بارداری در جهت تصویربرداری از بدن مادر و جنین بکار می‌رود تا مشکلاتی مانند جفت یا چندقطبی بودن جنین و یا پیش‌آگهی نارسایی مادری در شناسایی گردد.

  3. تست نوار قلب جنین: این تست برای اندازه گیری ضربان قلب جنین استفاده می‌شود. این تست در مراحل پایانی بارداری، جهت پیش‌آگهی مشکلات محتمل در جنین، مانند نقص قلبی استفاده می‌شود.

  4. تست تریپل‌اسکرین: این تست جهت غربالگری برای شناسایی خطرات ناشی از بیماری‌های مانند سندرم داون و سایر مشکلات جنینی استفاده می‌شود. این تست بر اساس اندازه گیری سه نشانگر (آلفا فتوپروتئین، استریول و هورمون ژئستاسیونال کوریونیک) در خون مادر صورت می‌گیرد.

    این تست جهت شناسایی نشانگرهای ژنتیکی، اختلالات کروموزومی و سایر مشکلات جنینی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    همچنین، در صورت وجود عوارض و یا تغییراتی در سلامتی مادر در دوران بارداری، تست‌های دیگری مانند تست‌های شکار آنتی بادی، آزمایش کشت گرم مثبت، تست آزمایش خون مردمی، آزمایش کواکس و سایر تست‌های مربوط به عفونت‌های جنسی و مشکلات دیگر نیز به‌کار می‌روند.

    در کل، تست‌های غربالگری دوران بارداری از اهمیت بسیاری برخوردارند و جهت پیدا کردن مشکلاتی همچون بیماری‌های مادری، مشکلات جنینی و سایر مشکلات قابل توجهی هستند. با توجه به اینکه بارداری در برابر بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات پزشکی مستعد است، این تست‌ها می‌توانند به مادر و جنین کمک بسیاری در مراقبت و درمان صحیح و به موقع کرده و مشکلات جدی را پیشگیری کنند

نظرات

هیچ موردی یافت نشد

نظر خود را بنویسید

شما می توانید دیدگاه خود را در این بخش با ما در میان بگذارید.

footer footer

آزمایشگاه پاتوبیولوژی مهر

این آزمایشگاه در سال ۱۳۷۰ بعنوان اولین آزمایشگاه تشخیص طبی در مسجد سلیمان توسط خانم دکتر حشمت عصاره افتتاح شد و در سال ۱۳۸۶ دکتر نسرین صمدی دارای بورد تخصصی پاتولوژی از دانشگاه تهران مدیریت آنرا به عهده گرفتند . مسئول فنی آن ا کنون سرکار خانم دکتر وداد میباشند. این آزمایشگاه دارای پرسنل دقیق و کارکشته میباشد. که در بخشهای پذیرش - نمونه گیری - مشاوره - تفکیک و جداسازی - هماتولوژی- سرولوژی و ایمونولوژی - هورمون - بیوشیمی- میکروبشناسی و ادرار و انگل - انالیز اسپرم- پاتولوژی / سیتولوژی و ملکلولی و PCR مشغول به فعالیت می باشند. سوپروایزر این آزمایشگاه آقای فرشاد فرج اللهی با سالها سابقه سوپروایزری بیمارستان هستند. تجهیزات آزمایشگاه مرتب در حال بروز شدن است و از تجهیزات معتبر و جدید استفاده می نماید. با بروز پاندمی کرونا در سال98 بخش ملکولی با بهترین امکانات روز دنیا راه اندازی شد و نمونه گیری آن چه در منزل و چه با سیستم استاندارد در آزمایشگاه راه اندازی شد. از سال 1400 بخش پاتولوژِی این آزمایشگاه پروسس کردن کامل نمونه ها رو در محل ازمایشگاه به منظور تسریع در پاسخ دهی بیماران تحت عمل جراحی برای اولین بار درمسجد سلیمان راه اندازی کرد. کنترل کیفی آزمایشات با امکانات موجود در حد اعلی تحت نظارت مسیول فنی انجام .این آزمایشگاه امکان نمونه گیری در منزل را نیز دارا میباشد.

بخش هایی از سایت

ارتباط با ما

آزمایشگاه پاتوبیولوژی مهر