نگاهی به آزمایشات قبل از ازدواج
نگاهی به آزمایشات قبل از ازدواج
خوب است بدانید شما پیش از ازدواج باید حتما چندین آزمایش مهم را بدهید تا اگر به مشکلی مبتلا بودید سریع تر مشکلات تشخیص داده شوند. به یاد داشته باشید آینده شما و فرزندانتان به جواب آزمایشات وابسته می باشد. در بیشتر مواقع مشکلات حل می شوند. آزمایشات قبل از ازدواج فقط از دو طریق انجام می شوند: ادرار و خون. ما در این مقاله قصد داریم آزمایشات قبل از ازدواج را مورد بررسی قرار دهیم، پس با ما همراه باشید.
آشنایی با آزمایشات قبل از ازدواج
توجه داشته باشید بعضی از آزمایشات قبل از ازدواج اجباری می باشد، اما بعضی از این آزمایشات به درخواست طرفین صورت می گیرد. آزمایشات قبل از ازدواج شامل موارد زیر می باشند:
آزمایش هپاتیت و ایدز با توجه به درخواست یکی از زوجین
آزمایش سیفلیس
آزمایش عدم اعتیاد
آزمایش CBC برای بررسی نمودن تالاسمی
نگاهی به آزمایشات قبل از ازدواج
آشنایی با آزمایش عدم اعتیاد
لازم به ذکر است بدانید یکی از آزمایشات قبل از ازدواج، آزمایش عدم اعتیاد می باشد. این آزمایش با ادرار مشخص می شود و عدم اعتیاد شخص را به طور دقیق مشخص می کند. اگر فردی از داروهای کدئین دار و قرص استفاده کند احتمال دارد بر نتیجه آزمایش تاثیر زیادی بگذارد. به همین خاطر باید حتما با پزشک مشورت شود یا دز داروها مشخص شود و یا تا زمان مشخصی فرد از مصرف داروها پرهیز نماید. توجه داشته باشید آزمایش ادرار می بایست با نظارت مستقیم نگهبان و یا دوربین انجام شود. امکان دارد شخص از یک نمونه دیگر استفاده نماید یا تقلبی در آزمایش انجام پذیرد. برای بررسی نمودن اعتیاد به سیگار از فرد تست نیکوتین می گیرند. پس از آن به طور دقیق مشخص می شود که آیا فرد به سیگار اعتیاد دارد یا خیر.
مصرف مواد مخدر می تواند تا حد بسیار بالایی در فرزندآوری مشکل ایجاد نماید. لازم به ذکر است بدانید اگر مادر در زمان بارداری هروئین و نیکوتین مصرف نماید، این مواد می تواند از راه جفت به جنین نیز برسد. پس از آن تاثیر زیان آوری برای جنین به دنبال خواهد داشت.
از آزمایش سیفلیس چه می دانید؟
بهتر است بدانید از آزمایشات قبل از ازدواج می توان به آزمایش سیفلیس اشاره نمود. سیفلیس یک نوع بیماری مقاربتی می باشد که به دلیل باکتری ترپونماپالیدوم در شخص ایجاد می شود. این بیماری می تواند از راه تماس مستقیم شخص به شخص منتقل شود و بسیار زود سرایت می کند. سیفلیس در مراحل اولیه زخم ناحیه تناسلی ایجاد می کند. پس از آن بیمار با درد قلبی و مشکلات مغزی روبرو می شود. این آزمایش را مردان نیز می توانند انجام دهند و برای خانم ها نیز به درخواست خود شخص قابل انجام می باشد.
آزمایش خون
به یاد داشته باشید آزمایش خون جزو آزمایشات قبل از ازدواج می باشد و بسیار مهم تلقی می شود. در این آزمایش تعداد گلبول های سفید، گلبول های قرمز، هموگلوبین و پلاکت ها به طور دقیق مشخص می شود. علاوه بر این RH به طور دقیق نیز مشخص می شود. با این آزمایش مشخص می شود که آیا مرد درگیر کم خونی یا تالاسمی ماژور یا مینور می باشد یا خیر؟ در تالاسمی هموگلوبین به صورت کامل شکل نمی گیرد، پس از آن اکسیژن رسانی به درون بافت ها به طور کامل مختل می شود. تالاسمی می تواند از بدو تولد تا پایان عمر با فرد بماند. به یاد داشته باشید تالاسمی به دو بخش تقسیم می شود: آلفا و بتا.
تالاسمی مینور
اگر یکی از زوجین درگیر تالاسمی مینور باشد، برای ازدواج آنها مشکلی ایجاد نمی شود. تنها احتمال دارد فرزندانی با تالاسمی مینور داشته باشند. به یاد داشته باشید اگر هر کدام یک از زوجین درگیر این نوع تالاسمی باشند، 25 درصد فرزند آنها سالم می باشد و 25 درصد درگیر تالاسمی ماژور می شود. 50 درصد نیز امکان دارد یکی از فرزند آنها مینور باشد.